gra forumowa o Bleach
Master Bounto
soul society arena 6 dywizji 50m od siebie zaczynam uwalniając ikoda
Taicho 6th dywizjion
Włączam ban kai i czekam
Master Bounto
wypuszczam kataitachi i shensou, lapie shensou w rece i rzucam w ciebie kamaitachi
Taicho 6th dywizjion
bronie sie moim bankaiem i atakuje ciebie nim
Master Bounto
mówie ikoda bron mnie moja laleczka rozpada sie i tworzy zbroje na mnie i mówie ikoda obsolutna obrona i kamaitachi rozpadnij sie tysiace malych shurikenów atakuja cie
Taicho 6th dywizjion
podnosze obrone tzn bankaia i czekam
Master Bounto
wypowiadam wchlaniaj shensou i cala moc twego bankai zostala wessana wypuszczam tobikage i mówe połączcie sie ikoda,kamaitachi,shensou,tobikage BOUNTO FINAL FORM
Taicho 6th dywizjion
biegne w twoja strone
Master Bounto
a ja mówie bankai senkei senbonzakura kageyoshi chyba nie musze ci mówic co to za technika(bo to twoja technika)i atakuje cie przy pomocy senbonzakura i kamaitachi w formie tysiaca malych shurikenow
Taicho 6th dywizjion
a ja na to cwaniaczku robie bardzo mocne Bakudo no 39 – Enkosen kiedy atak ustanie robie Hadou no. 54 – Haien (- Zaklęcie tworzy dysk fioletowej energii, która doszczętnie niszczy cel.) na twoja laleczke co ja niszczy.
Master Bounto
wtedy w ulamek sekundy tobikage rozcina cie w pół to jest jego zdolnosc atak błyskawiczny nikt nie moze tego uniknac ani niczym zareagowac wiec na 500% padasz
Taicho 6th dywizjion
wiec moja gorna czesc przed upadkiem mowi "ty chamie przez ciebie nie moge uprzwiac seksu bo odcioles mi WAZNA czesc ciala wrza z nogami" i przez brak seksu momentalnie umieram