gra forumowa o Bleach
Taicho 6th dywizjion
mowie ucharze czy jak mu tam ze chce byc vaizardo
Przywódca Vaizardo
schodzimy na dól i mówie ci załoz maske
Taicho 6th dywizjion
ZAKŁADAM
Przywódca Vaizardo
robi sie ciemno i przed toba staje arrancar z tylu tez stoi
Taicho 6th dywizjion
robie Bakudo no 39 – Enkosen co chroni mnie przd pierwszym a ja odwracam sie do drugiego i rozcinam mu ryj(wczesniej wyciagajac zp.) i odwracam sie do drukiego ktoremu robie Hadou no. 31 – Shakkahou i pada.
Ostatnio edytowany przez Kuchiki Byakuya (2009-02-26 18:29:12)
Przywódca Vaizardo
tek którego zaatakowales robie hiero i twój atak sie od niego odbija w tym czasie drugi robi negacion rozwalajac twoja technike i atakuje cie we 2 naraz
Taicho 6th dywizjion
robie flash stepa za jednego i wbijam mu moje zp w glowe
Przywódca Vaizardo
drugi uzywa sonido za ciebie i wbija ci zp w glowe
Taicho 6th dywizjion
w ostatniej chwili schylam ale rozwala mi porcelane na glowie i przechwytuje jego reke i rzucam nim jakies 10m. i robie schikai tez na niego
Przywódca Vaizardo
on uzywa hierro i twoje ataki nic mu nie robia
Taicho 6th dywizjion
robie bankai i atakuje go kilkadziesiecioma wluknami senbonzakury tak ze to go oplatuje i zaciesnia tak ze nie moze wyjsc ani nic zrobic a w razie jak by zrobil hierro to to go zgniata.
Przywódca Vaizardo
mówi cos po nosem nagle nad nim pokazuje sie menos i rozwala cero twoje bankai
Taicho 6th dywizjion
W tej technice płatki łączą się w 1000 kompletnych mieczy i układają się w 4 rzędy wokół pola walki tworząc swoistą arenę. Nie jest dokładnie określone ale walcząc w tej arenie wszyscy przeciwnicy Byakuy'i zostają ogólnie osłabieni lub jego własna siła rośnie. Może on wykorzystać każdą z stworzonych w tej formie katan do walki lub nakazać jednej lub kilku z nich uderzyć w konkretne miejsce.robie na niego ten atak i kaze dziesieciu mieczom aby go zaatakowaly jak to nie wystarczy to robie Goukei Senbonzakura Kageyoshi i to go zabija.
Przywódca Vaizardo
zabijasz go a ciebie zabija menos z bali od tyłu bo on go wczesniej przywolal